Våre studioer

Bedehuskanalen vil være en kanal for hele Norge.

I tillegg til etableringen av TV12 Mediesenter i Vestland har vi fem regionale tv-baser rundt om i landet. I tillegg er fire tv-baser under planlegging.

Hallingdal

Hermon

Her er vi etablert både med eget studio og andre opptaksmuligheter på Hermon Høyfjellsenter. Vi har Samtalestudio og teknikerrom i Rådhuset i Skibyen, er operative i konferansesalen og kan også benytte den store utescenen på området.

Sørlandet

Kristiansand

Her har vi fått anledning til å etablere oss i et tidligere fiskemottak på Hustofta på Flekkerøy. Vi har bygget to studioer med nødvendige teknikerrom - et lite Samtalestudio i 2. etg og et større Hovedstudio i 1.etg.

Telemark

Grenland

Her har vi etablert i Mediegruppen Grenlands lokaler på Osebakken i Porsgrunn. I lokalene der den tekniske høyskolen tidligere holdt til driver Radio MG sin virksomhet. Ved å bygge et nytt Samtalestudio utvides dette til nå også å omfatte TV-produksjon.

Oslo

Oslo

Her har vi etablert oss på Sinsen, på området som tilhører Fjellhaug Skoler og NLM. I lokalene som Seniorkompetanse Fjellhaug disponerer har vi etablert oss med et lite Samtalestudio og nødvendig areal for tekniske løsninger.