Våre studioer

Bedehuskanalen vil være en kanal for hele Norge.

I tillegg til etableringen av TV12 Mediesenter i Vestland har vi fem regionale tv-baser rundt om i landet. I tillegg er fire tv-baser under planlegging.

Sunnmøre

Ålesund

På Blindheim Bedehus i Ålesund kommune har vi inngått et samarbeid. Her etablerer vi et Samtalestudio på kjellerplanet og vi har også fått tilgang til hovedsalen der vi vil gjøre opptak av ulike møter og events.

Hallingdal

Hermon

Her er vi etablert både med eget studio og andre opptaksmuligheter på Hermon Høyfjellsenter. Vi har Samtalestudio og teknikerrom i Rådhuset i Skibyen, er operative i konferansesalen og kan også benytte den store utescenen på området.

Sørlandet

Kristiansand

Her har vi fått anledning til å etablere oss i et tidligere fiskemottak på Hustofta på Flekkerøy. Vi har bygget to studioer med nødvendige teknikerrom - et lite Samtalestudio i 2. etg og et større Hovedstudio i 1.etg.

Telemark

Grenland

Her har vi etablert i Mediegruppen Grenlands lokaler på Osebakken i Porsgrunn. I lokalene der den tekniske høyskolen tidligere holdt til driver Radio MG sin virksomhet. Ved å bygge et nytt Samtalestudio utvides dette til nå også å omfatte TV-produksjon.

Oslo

Oslo

Her har vi etablert oss på Sinsen, på området som tilhører Fjellhaug Skoler og NLM. I lokalene som Seniorkompetanse Fjellhaug disponerer har vi etablert oss med et lite Samtalestudio og nødvendig areal for tekniske løsninger.